Spreekuren

Alle raadplegingen gebeuren op afspraak.
Deze afspraken worden bij voorkeur online gemaakt via deze website, of telefonisch 089 69 79 00 of rechtstreeks aan de balie via ons secretariaat.
Indien u telefonisch of aan de balie een afspraak maakt, zal de secretaresse steeds informeren naar de reden voor uw afspraak. Dit om de ernst van aanvraag in te schatten en om een inschatting te maken van de tijd die de arts nodig heeft om u te helpen.

U kan steeds kiezen door welke arts u graag geholpen wil worden. Indien uw arts niet beschikbaar is, helpt een collega u graag verder. We werken namelijk met één dossiersysteem voor alle artsen.

Enkele afspraken

  • Kom op tijd! Zo zorgt u dat anderen niet onnodig dienen te wachten.
  • Verwittig tijdig indien u een gemaakte afspraak niet kan nakomen, zodat anderen geholpen kunnen worden.
  • Maak één afspraak per persoon. Voor meer personen maak je dus meer afspraken!
  • Indien er geen afspraak meer beschikbaar is in de elektronische agenda en u vermoedt dat u de dag zelf nog door een arts gezien moet worden, kan u ons secretariaat bellen. We bekijken of één van de artsen u dezelfde dag nog kan ontvangen.
  • Indien u dringende medische hulp nodig heeft, meld dit dan duidelijk bij het maken van de afspraak. Uw huisarts staat ook in voor spoedgevallen, daardoor kan het gebeuren dat u even moet wachten ondanks uw afspraak.
  • Wanneer u telefonisch overleg wenst, kan het zijn dat de arts u niet direct te woord kan staan. De dokter zal u in dat geval steeds zelf terugbellen.